..

Abena Hand.des.gel 600 ml 75%

79,95 kr
Antal
  Köp »
Produktbeskrivning:
Abena handdesinfektion 75 % handgel är en desinfektion som används i ai8iilla situationer som kräver rena händer. Verkar omedelbart och dödar 99,9% av de vanligaste bakterierna inom 30 sekunder. Uppfyller EN 1500 och DS 2451-2.

Önskar du lite mer trögflytande handdesinfektion så kan du köpa Abena alcogel 600 ml. Det är ett bra val när större mängder alcogel behövs. pH värdet är mellan 6-8.

Dosering

Tryck 2-3 ml av handdesinfektionen i handflatan som bör vara torr och arbeta in den under 30 sekunder tills dess att händerna är torra. Undvik att torka av händerna på handduk eller papper som bara tar bort handspriten. Du bör ta av eventuella smycken och annat innan du börjar arbeta in alcogelen i handflatorna. Kavla också upp ärmarna på en långärmad tröja då etanol kan ge fläckar på textil.

Alternativa produkter

Använd gärna Abena handsprit både före och efter det att du har använt engångshandskar för bästa skydd. I sortimentet finns både alcogel och handsprit som är något tunnare i konsistensen men lika effektiv. Komplettera även gärna med ytdesinfektion som både finns på flaska och som servett. Det rekommenderas även att du använder en handkräm tillsammans med alcogelen vid frekvent användning.


Rätt storlek?

Är du osäker på vilken storlek som är rätt? Ta en titt i vår
storleksguide!

 

Har du frågor?

Kontakta oss!

Tips!

Normalt sett så går det åt ca 150-210 st blöjor på en månad beroende på barn.

Köp månadens ranson så bjuder vi på frakten!*

Och du, glöm inte
tillbehören!

*gäller vid köp över 500 kr

 

Cart Din varukorg är tom!