Press / Media

 

 

Copyright

 
Allt vårat material med bilder och text på Blöjbudet i Sverige AB (blojbudet.se) är copyright skyddat.
 
Copyright © Blöjbudet i Sverige AB (blojbudet.se) Alla rättigheter förbehålls.
 
 
Allt material - texter, bilder, grafik, teckningar o s v - som publiceras inom Blöjbudet i Sverige AB (blojbudet.se) är skyddat av lagen om upphovsrätt. Det betyder t ex att du ej utan medgivande får föra över materialet till din egen hemsida. Du får ej heller ta kopior och sprida dem. Mångfaldigande, kopiering, överlåtelse, försäljning, överföring eller varje form av utnyttjande av material- såväl för kommersiella som icke kommersiella ändamål även för privat bruk är förbjuden och förutsätter skriftligt tillstånd av Blöjbudet i Sveriga AB (blojbudet.se)
 
 
 

Journalister & skribenter

 
Vill du testa eller utvärdera Blöjbudet i Sverige AB (blojbudet.se) blöjor? Vid behov av utökat material vid arbete av artikel eller dyl, så kan vi hjälpa er med högupplösta bilder och ev. annat material, kontakta oss så ska vi hjälpa er så gott vi kan. Under normala förhållanden är vi mycket generösa med grafiskt och informativt material, men observera dock att inget material får lämna Blöjbudet i Sverige AB (blojbudet.se) utan vårat godkännande. Skall material omnämnas eller publiceras så skall alltid  Blöjbudet i Sverige AB (blojbudet.se) anges som källa.
 
 

Bloggare

 
Vi är jätteglada för bloggare som vill prova och utvärdera våra blöjor samt service. Är du en bloggare som frivilligt vill göra ett inlägg om våra blöjor så skickar vi gladeligen blöjor för utvärdering, där en länkning som blöjbudet.se är helt ok att använda i fråga. Bannermaterial och logotyper  finner Ni längre ner på våran sida.
 
 

Press/Media kontakt:

 
 
 
E-post: 

 info@blojbudet.se

 
Bilder för media/bloggar
Cart Din varukorg är tom!