Om Blöjbudet i Sverige AB

Vi på Blöjbudet utvecklar kvalitétsblöjor och fokuserar på att sälja blöjor och hygienartiklar till bra pris och med smidig leverans. Vi vet att tiden är dyrbar för oss alla som föräldrar och att ett lägre pris på blöjor innebär mer över till det roliga med de små liven.
 
Här är vi som ligger bakom Blöjbudet i Sverige AB.
 
 

Peder Vikström

Peder Vikström

Peder är en man med erfarenhet från såväl egenföretagande, internationell export och import. Han har högskolemeriter i form av E-handel och företagsekonomi.Hans intresse för utveckling av framtidens företag är ett projekt som saknar slut. Ständig utveckling, kvalité och kundens tillfredställelse är det han vill arbeta med. Han är tvåbarnsfar med passion för sina barn och på fritiden sysslar han gärna med fiske och frilufsliv.

 

   
   

Stina Thörnberg

Stina Thörnberg

Stina har en gedigen erfarenhet vad gäller vår produkt. Hon är i grund och botten utbildad undersköterska och har arbetat inom förlossning och BB sedan 35 år tillbaka. Hon har en enorm och ovärderlig erfarenhet när det gäller den nära kontakt till den nyblivna modern och hennes barn. Utöver sin undersköterskeexamen har hon meriter inom såväl livräddning som utbildare och föreläsare. Stina är en två barns mamma med hjärtat i hemmet, men som gärna motionerar och när det finns tid över, tar en runda på golfbanan för att rasta av mannen.

 

 E-post:  stina@blojbudet.se

   
   

Malin Thörnberg

Malin Thörnberg

Malin är utbildad sjuksköterska med flera års erfarenhet inom barnsjukvård. I skrivande stund också pågående vidareutbildning som specialistsjuksköterska.
 
Hon har under flera år etablerat ett genuint intresse för mamman och barnet. Barn och barnhälsovård ligger henne varmt om hjärtat. Malin har utöver sin sjuksköterskeexamen högskolemeriter inom ledarskap, vårdutveckling, folkhälsa och familjevård. Malins erfarenheter har vi fört över i vår produktutveckling. På fritiden ägnar hon sig åt familjen, vänner och tar mer än gärna en löptur i skogen.
 
   
   

Mats Thörnberg

Mats Thörnberg

Mats bär med sig flera års erfarenhet av ledande befattningar inom företag, produktansvar och utveckling.
 
Mats har erfarenhet från såväl internationell varohandel som svensk dagvaruhandel.
 
Logistik ligger honom varmt om hjärtat. Han är en två barns far som på fritiden ägnar sig åt golf och spenderar gärna mer tid på golfbanan än i hemmet.
 

 

Blöjbudet

Org.nr. 556805-5569
 
Telefon: 0708-452510
 
 
Adress:
Blöjbudet i Sverige AB
Trålvägen 12
294 95 Sölvesborg

 

Telefontider

Du når oss på telefon mellan 08-22

 

Ringer du på övrig tid, lämna ett meddelande, så återkommer vi till dig snarast!

 

Glöm inte att du även når oss när som helst via e-post!

 

Cart Din varukorg är tom!