..

Dax Alcogel 85% 75 ml

49,95 kr
Antal
  Köp »
Produktbeskrivning:
Produktbeskrivning

Att använda handsprit som DAX alcogel 85% är ett bra sätt att förhindra att smitta sprids och används flitigt inom vård och omsorg men även på restaurang.

DAX alcogel 85% handsprit tillverkas av ett svenskt företag KiiltoClean som är marknadsledande på desinfektion inom svensk sjukvård. Användning av handsprit kan mycket effektivt minska antalet sjukdagar på en arbetsplats. En flaska 75 ml DAX alcogel 85% gör att du alltid kan ha med dig handsprit i fickan, i väskan eller i bilen.

DAX alcogel 85 % handsprit finns också i 600 ml vilket gör att du alltid kan ha en flaska handsprit ståendes där du behöver den.

Dessutom finns DAX handdesinfektion/alcogel även som praktisk desinficerande våtservett i 20-pack alternativt DAX handsprit 75% som är något tunnare i sin konsistens men lika effektiv som gelen.

Använd gärna DAX alcogel 85% både innan och efter användning av engångshandskar av vinyl, nitril och latex. Använder du ofta handsprit eller alcogel kan det även vara bra att ytterligare komplettera med en handcrem


Rätt storlek?

Är du osäker på vilken storlek som är rätt? Ta en titt i vår
storleksguide!

 

Har du frågor?

Kontakta oss!

Tips!

Normalt sett så går det åt ca 150-210 st blöjor på en månad beroende på barn.

Köp månadens ranson så bjuder vi på frakten!*

Och du, glöm inte
tillbehören!

*gäller vid köp över 500 kr

 

Cart Din varukorg är tom!